Tarieven

Tarieven

Graag komen wij vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Dit kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en zal maximaal een uurtje van je tijd kosten. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een passende offerte.

Puur Sfeer Vastgoedstyling

Bij de basis vastgoedstyling maken wij jouw volledige woning verkoop klaar door gebruik te maken van eigen meubels en accessoires. Waar nodig vullen wij deze aan met accessoires uit ons eigen assortiment (zie accessoirepakket). 

Tarief: € 300,- (incl. BTW)

Puur Sfeer Accessoirepakket

Wij maken hoofdzakelijk gebruik van meubels en accessoires welke al in de woning aanwezig zijn. Deze vullen wij aan met accessoires uit ons eigen assortiment. Denk hierbij aan: Spreien, sierkussens, vazen, schilderijen en vloerkleden.

Tarief: vanaf € 99,- (incl. BTW)

Puur Sfeer Meubelverhuur

Voor leegstaande woningen bieden wij de mogelijkheid om deze tijdelijk in de richten met sfeervolle meubels. Op deze manier maak je het voor de  potentiële koper gemakkelijker om de mogelijkheden van de woning te zien. 

Tarief: op aanvraag (minimale huurperiode is 3 maanden)

Puur Sfeer Woningfotografie

Wij verzorgen graag de woningfotografie. Fotografie vind direct plaats na de eventuele vastgoedstyling, hierdoor kan de woning optimaal gepresenteerd worden. Na de fotografie leveren wij een selectie van 24 foto's aan. Je ontvangt deze foto's binnen 48 uur, en wij kunnen deze ook direct aanleveren bij de makelaar.

Tarief: € 125,- (incl. BTW)

Puur Sfeer Gastvrouwservice

Wil je nog even de puntjes op de i laten zetten voor een bezichtiging? Of wil je een nette ontvangst van de kijkers, door een ervaren gastvrouw? Dit is geen enkel probleem, Nadine komt graag langs! Dit is mogelijk voor een open huizen dag, maar ook bij een enkele bezichtiging. 

Tarief: € 45,- per uur (incl. BTW)